Jump to content

Welcome to TheHotfix.net Forums

Welcome to TheHotfix.net Forums, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of TheHotfix.net Forums by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Customize your experience here
Guest Message by DevFuse
 

Photo

Updated to Service Pack 3 And crack doesnt work


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 Duster29

Duster29

    Leecher

  • Member
  • 2 posts

Posted 07 May 2008 - 05:44 PM

OK me being the eager fool i am updated to Service pack 3, yes i know im an idiot but i was just to exicted. And guess what, My WPA_Kill doesnt work anymore so i cant crack Windows Anymore. Anyone got any cracks for me please? Thanks im advance! :movingwoot:
  • 0

#2 minchia

minchia

    Hardcore Nerd

  • Member
  • 233 posts
  • Location: Texas
  • Country:

Posted 07 May 2008 - 06:20 PM

http://thepiratebay....ctivation_Crack

You could try this one. It works for SP3, but I've heard it only keeps you from having the 30 days to activate notice. After the 30 days it once again deactivates. Perhaps even if this is the case a proper fix will be out by then.
  • 0

#3 Dave

Dave

    Zero Tolerance

  • Administrator
  • 12405 posts
  • Gender: Male
  • Location: UK
  • Country:

Posted 08 May 2008 - 03:44 AM

This one works for me on SP3

http://www.megaupload.com/?d=15ACLBPU


password: thehotfix
  • 0

#4 Duster29

Duster29

    Leecher

  • Member
  • 2 posts

Posted 08 May 2008 - 02:36 PM

This one works for me on SP3

http://www.megaupload.com/?d=15ACLBPU


password: thehotfix



Alright im downloading it, hope it works :)
  • 0

#5 Dave

Dave

    Zero Tolerance

  • Administrator
  • 12405 posts
  • Gender: Male
  • Location: UK
  • Country:

Posted 08 May 2008 - 02:46 PM

Yea good luck man, I have had no problems with it

Edited by Dave26, 08 May 2008 - 02:46 PM.

  • 0

#6 skywalker06

skywalker06

    Geek of the Week

  • Exclusive Member
  • 261 posts
  • Country:

Posted 03 June 2008 - 04:59 AM

OK me being the eager fool i am updated to Service pack 3, yes i know im an idiot but i was just to exicted. And guess what, My WPA_Kill doesnt work anymore so i cant crack Windows Anymore. Anyone got any cracks for me please? Thanks im advance! :movingwoot:


WPA_Kill does work but it dosn't work with the default offset locator. i got WPA_Kill to work with SP3 Final, will check which offset is need for SP3 and post back here i tried the default one for SP3 and it gave me a BSOD but recovered it with recovery console.

Edited by skywalker06, 03 June 2008 - 05:00 AM.

  • 0

#7 Archer1978

Archer1978

    Geek of the Week

  • Exclusive Member
  • 262 posts
  • Gender: Male
  • Location: UK, Newcastle
  • Country:
  • Interests: If in Doubt, giz a shout!

Posted 06 June 2008 - 06:52 AM

Ive just patched my sisters computer with WPA_Kill with SP3, Yes it works but it has totally screwed her computer up, crashes and restarts but without the Patch its ok, Winlogon gets screwed if XPSP3 is installed and you use WPA_Kill.

I had to reformat her computer with XP Pro SP2 and her computer works like a dream now

Be Warned.
  • 0

#8 geek3

geek3

    Media Production, Video Editing and Design.

  • Exclusive Member
  • 1247 posts
  • Gender: Male
  • Location: USA
  • Country:
  • Interests: Video Editing

Posted 08 July 2008 - 11:59 AM

use legal XP pro :) JK

but you could probally get it working if you slipstream sp3 then install

your computer will run much better with sp3
  • 0

#9 #13 D. Limes

#13 D. Limes

    dlimes13

  • Exclusive Member
  • 1216 posts
  • Gender: Male
  • Location: Perrysburg, Ohio
  • Country:

Posted 08 July 2008 - 10:17 PM

Yea i have slipstreams of XP Home, Pro and MCE w/ SP3 and they work fine, will work with a crack but i have keys
  • 0

#10 mr13013

mr13013

    Leecher

  • Member
  • 1 posts
  • Country:

Posted 25 December 2008 - 10:57 AM

Thanks for the anti-wpa collection.


This one works for me on SP3

http://www.megaupload.com/?d=15ACLBPU


password: thehotfix


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users